Shop hier de nieuwe wintercollectie

Atelier Content

  • Geplaatst op
  • Door Bottine
  • 0
Atelier Content

Wij hebben een voorliefde voor Belgische merken. Ontwerpers (sters) met een passie. De liefde voor het vak is zeer zichtbaar in het resultaat. Hierdoor zijn wij topfan van Atelier Content

Over Atelier Content by Nele Content

Elk seizoen weer kijken we  uit naar de nieuwe collectie, een collectie die wij (mijn man en ik) een half jaar op voorhand zorgvuldig, met veel goesting, bewondering en discussie hebben uitgekozen. We zoeken naar merken die net dat tikkeltje anders zijn. Die niet opgaan in de massa, maar volhouden aan hun eigen stijl. Zo van die schoenen waarbij je niet anders kan dan omkijken als je deze in de etalage ziet staan.
Het Belgische merk, Atelier Content, is er zo eentje. De ontwerpster, Nele Content, startte in 2014, na zes jaar ervaring opdoen als designer voor verschillende schoenenmerken, met haar eigen  merk. Dit ging niet van een leien dakje. Sommige modellen waren een succes, andere niet. Maar Nele is iemand die volhoudt. Ze luistert naar de mening van haar klanten. Ze creëert verder op hakken en modellen die goed worden beoordeeld. Zo is de lente-zomer 2020 collectie ontstaan.  Een collectie om U tegen te zeggen. een collectie die zeer vrouwelijk, apart en toch tijdloos is. Een collectie die passie uitstraalt.
Wij zijn fier op het merk omdat het Belgisch is, een fantastisch design heeft, maar ook omdat het        fairtrade is  en met veel vakmanschap gemaakt wordt in Italië. Meer dan 1000 verschillende handelingen zijn er nodig vooraleer we, met deze pareltjes aan onze voeten, de wereld kunnen instappen. Goed nieuws ook voor onze klanten die last hebben van allergieën, want het merk is  chroom- en nikkelvrij.
Maar foto's zeggen meer dan woorden... Oordeel zelf maar, wat is jouw mening?----------------------


 

 

 
Benieuwd naar meer? Klik snel door
 
- Bottine - 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden en retourneren

vanaf €30 in Benelux en Duitsland

Klanten beoordelen ons met 9,7/10

Snelle levering

Prijs- en kwaliteitsgarantie